Visser fysiotherapie

Graag stellen wij ons aan u voor!

Visser Fysiotherapie en Sport is nu voor het vierde jaar sponsor van ZVL. Visser Fysiotherapie en Sport is een grote, moderne en goed uitgeruste fysiotherapiepraktijk. Bij onze specialisten in algemene fysiotherapie, sportfysiotherapie en manuele therapie kunt u voor al uw vragen over en behandeling van blessures uitstekend terecht. Het gehele team van Visser Fysiotherapie en Sport heeft veel ervaring met het behandelen van blessures in iedere tak van sport, maar ook met de terugkeer naar uw sportniveau na een operatie. Visser Fysiotherapie en Sport is ook uw adres voor reguliere fysiotherapie, manuele therapie en kinderfysiotherapie.

Onze behandelvisie

De nadruk, in onze visie, ligt op uw actieve bijdrage. Wij zijn ervan overtuigd dat bewegen en vertrouwen krijgen in uw eigen lichaam erg belangrijk zijn om uw klacht blijvend te verhelpen. Gezamenlijk wordt een programma opgesteld om herhaling van klachten te voorkomen.

Al bijna 40 jaar zijn we niet alleen bezig met het leveren van fysiotherapeutische zorg, maar ook met de kwaliteitsverbetering van onze zorg. Onze praktijk is HKZ gecertificeerd , 3*-praktijk voor Zorg en Zekerheid en Plus praktijk voor Zilveren Kruis.

Visser Fysiotherapie en Sport is gevestigd op twee locaties. Onze hoofdlocatie is gelegen aan de Van Vollenhovenkade en de tweede locatie in de Bredeschool de Arcade in de wijk Roomburg. Visser Fysiotherapie en Sport werkt nauw samen met specialisten in verschillende netwerken. Naast deze medische netwerken zijn we ook een onderdeel van het faciliteitennetwerk van Topsport Leiden

Het gezamenlijk faciliteitennetwerk van Topsport Leiden en het Front-office Olympisch Netwerk Zuid-Holland bestaat uit organisaties en personen die een sporter kunnen ondersteunen op (para)medisch en maatschappelijk gebied. En zich bereid hebben verklaard topsporters snel en adequaat terzijde te staan. Kijkt u gerust even binnen bij onze praktijk aan de Van Vollenhovenkade.